2010. május 8., szombat

Kétértelmű képet lőtt a lesifotós a két Barca-sztárról

Miközben a Barcelona és a Real Madrid a bajnoki címért küzd, a katalánoknál zavart keltett egy fotó, amelyet egyesek úgy magyaráznak: Zlatan Ibrahimovic és Gerard Pique szerelmesen összebújik.



Félreérthető fényképet készített egy lesifotós Gerard Piquéről és Zlatan Ibrahimovicról. A Barcelona kiválóságai egy tréning után a klub edzőközpontjának parkolójában meglehetősen intim közelségben beszélgettek.
A fotót látva persze megkezdődtek a találgatások arról, milyen kapcsolat lehet a két futballista között, többről van-e szó, mint csapattársi viszonyról.
Biztos válaszunk nincs, mint ahogy a spanyol sajtónak sem, de abban egyeznek a vélemények, hogy ilyen közelségben, egymás kezét fogva, a másikhoz közel hajolva csak azok beszélnek, akiket komoly érzelmek fűznek össze. Ennek fényében talán nem is annyira mellékszál, hogy tavaly a spanyol média már csámcsogott egy sort Pique zavarba ejtő viselkedésén, amikor a hátvéd egy szál törölközőben kergetőzött Bojan Krkiccsel, s a huncut jelenetet egy kamera véletlenül rögzítette.
Igaz ugyanakkor, hogy a védőt a csapaton belül nagy tréfamesternek tartják, legutóbb például Betadine kenőccsel kente be néhány csapattársa autójának kilincsét. Egy angol lap szerint az inkriminált fotó is ennek a gyermeteg viccelődésnek az eredménye. Ibrahimovic állítólag nem tudott jót nevetni autója összemocskolásán, s amikor Pique látta, hogy túllőtt a célon, bocsánatot kért és vigasztalta csapattársát. Ekkor tüzelt a fotós, s ebből lett a kétértelmű felvétel.




Nos, ezek után mindenki eldöntheti, melyik magyarázatot hiszi el. Az ősi ellenség Real drukkerei nyilván a melegsztorira esküsznek…


Forrás: Bors, momento24

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Te is szólj hozzá!