2010. július 14., szerda

Féktelenül tivornyázik Ashley Cole

Forrás: Bors

Angliában megindult a lejárató kampány a Chelsea válogatott védője, Ashley Cole-lal szemben. A futballistát azért zaklatják, mert megcsalta korábbi feleségét, az ország egyik kedvenc celebét, Cheryl Cole-t, leszerepelt a nemzeti csapattal a vb-n, és azt írta egy sms-ben; utálja Angliát.


Kőkeményen rászállt az angol bulvársajtó Ashley Cole-ra. A médiumok egyértelmű célja, hogy ellehetetlenítsék az angol válogatott balhátvéd szigetországi életét. Cole azzal húzta ki a gyufát, hogy néhány hónappal ezelőtt lebukott, több nővel is megcsalta csinos énekesnő feleségét, Cheryl Cole-t, aki azóta már el is vált tőle, most pedig maláriában szenved. A futballista aztán tovább mélyítette az iránta kialakuló ellenszenvet, amikor a csúfos vb-szereplést követően azt írta egy barátjának sms-ben; utálja Angliát és az elcseszett embereket.

Nos, a bulvárlapok válasza sem marad el. A The Sun Cole bizonyítvány másolataival igazolja, milyen rossz tanuló volt a hátvéd. Tanárok szólalnak meg, aki elmondják, a barbadosi származású játékos szemtelen gyerek volt, bomlasztotta a közösséget, sokat verekedett és többször csúnyán beszólt nekik. Egyik alkalommal például a 14 éves Cole azt kérdezte a hittanárától, hogy a p..sába képzeli, hogy elégtelent adott a dolgozatára. Mivel aztán nem kapott kielégítő választ, egy Ba..za meg kiáltással kivonult a teremből.

Az ördögi gyerek képének megrajzolása után nem nagy ugrás a züllött felnőtt ábrázolása. Szintén a legolvasottabb angol bulvárlap számol be arról is, miként tivornyázik Cole válogatottbeli társával, Shaun Wright-Phillpsszel Los Angelesben.


Cole és Shaun Wright-Phillps


A játékosok az amerikai metropoliszban, kemény piálással engedik ki a fáradt gőzt. Szemtanúk elmondása szerint a két futballista a vb-döntő vasárnapján déltől másnap hajnalig mulatozott, egyedül a XIV névre hallgató bárban 8 ezer fontot (2,7 millió forint) hagyott ott. El lehet képzeli, a 12 órás ivászat során mennyit csaphattak el. A The Sun szerint az angol szurkolóknak is körülbelül ennyit kellett összekuporgatniuk, hogy Dél-Afrikában, a helyszínen szurkolhassanak a lélektelenül futballozó válogatottjuknak. Cole szemére vetik emellett még azt is, hogy a dajdajozás közepette egyfolytában cigarettázott, állítólag 40 szál bagót szívott el fél nap alatt.


Ezek után egyáltalán nem meglepő, hogy Iker Casillas, a Real Madrid világbajnok kapusa szerint Cole-nak mindenképpen csatlakoznia kell a madridi együtteshez, ahol korábbi menedzsere, José Mourinho tárt karokkal várja. A védő 30 millió fontért (10 milliárd forint) válthat csapatot.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Te is szólj hozzá!