2010. július 17., szombat

Bendtner apa lesz!

forrás: fc-arsenal.hu


Az Arsenal csatára, Nicklas Bendtner a mai napon hozta nyilvánosságra, hogy menyasszonya, Baroness Caroline Luel-Brockdorff terhes.



A dán válogatott játékos jelenleg nyaral az Egyesült Államokban, miután hamar kiesett nemzeti válogatottjával a dél-afrikai világbajnokságról. Várhatóan 10 napon belül tér vissza az edzésbe, és csatlakozik társaihoz.


A 22 éves ék nem a megbízhatóságáról, és a komolyságáról volt híres, hiszen kocsmai incidensei is akadtak neki, ám könnyen lehet, hogy a nála jóval idősebb bárónői címmel büszkélkedő 35 éves menyasszonya által szült gyerek megkomolyítja. A saját hivatalos honlapján nyilatkozott Nick:

"Életem egyik legszebb napja. Apa leszek, bár még csak röntgenfelvételeket láttam a gyermekemről, már alig várom, hogy a világra jöjjön és a kezemben tarthassam. Leírhatatlanul boldogok vagyunk, és nagyon várjuk a babát. Jelenleg egy felejthetetlen nyaraláson vagyunk az USA-ban."
"Mindenkinek hasonlóan kellemes nyaralási élményeket kívánok."

Luel-Brockdorff már egyszer elvált, méghozzá a multimilliárdos bankár Rory Flemingtől, aki James Bond kitalálójának, Ian Flemingnek a rokona, és ezzel a válással mintegy 400 millió font ütötte a 35 éves hölgy markát. Dániában egy híres televíziós sztár, annak ellenére, hogy Londonban él jelenleg a két fiával.



Bendtner egy nehéz rendkívül nehéz szezon elé néz. Robin van Persievel és Marouane Chamakh-kal kell majd küzdenie a kezdő tizenegybe kerülésért, ám a csatár jelenleg is egy kisebb sérüléssel küszködik.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Te is szólj hozzá!