2010. június 1., kedd

Szerelmi bánat teheti tönkre a Sami Khedira vb-jét

Németország, de legalábbis Stuttgart gyászba borult: az álompár, vagyis a VfB futballistája, Sami Khedira és a gyönyörű szupermodell, Kathrin Breitmaier ugyanis szakított egymással. Sokan attól tartanak, hogy a középpályás így a vb-n nem tudja majd hozni igazi formáját.




Örök szerelemnek gondolta a bulvársajtó és a közvélemény - mindenki tévedett...A VfB Stuttgart futballistájáról, Sami Khediráról és a lélegzetelállítóan gyönyörű szupermodellről, Kathrin Breitmaierről valóban mindenki azt hitte korábban, hogy ők ketten bizony igazi álompárt alkotnak. Ehhez képest röviddel a dél-afrikai labdarúgó-világbajnokság előtt jött a letaglózó hír: Khediráék szakítottak! "A hír igaz, már nem vagyunk együtt" - erősítette meg a középpályás, akire pedig komoly feladat vár a vb- n: Bastian Schweinsteigerrel együtt nekik kellene helyettesíteniük a súlyos sérülést szenvedett Michael Ballackot a német válogatottban.
A különböző fórumokon egytől egyig attól tartanak a szurkolók, hogy a szerelmi csalódás hatással lesz majd Khedira teljesítményére, és ez akár a dobogóba is kerülhet a Nationalelfnek. Ennyire azonban ne rohanjunk előre...



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Te is szólj hozzá!