2010. június 1., kedd

Cristiano Ronaldo eltiltotta a családját a vb-től

Többen a hozzátartozók biztonsága miatt aggódnak a vb-n, így nem engedik a szeretteiket Dél-Afrikába. Cristiano Ronaldo is megtiltotta a családjának, hogy a helyszínen szurkoljanak neki.
Miközben egyre közeledik a futball-világbajnokság napja, sokan vannak, akik a biztonsági körülmények miatt aggódnak. A már sokszor felvetett probléma továbbra is napirenden van, és sok sztár gondolja úgy, hogy távol tartja szeretteit a dél-afrikai tornától. Ebbe a körbe tartozik Cristiano Ronaldo is, aki kerek-perec megmondta a családjának, hogy nem engedi, hogy a helyszínen szurkoljanak neki. "Nagyon kedvesen, de határozottan közölte, velünk, hogy a tévén nézzük a vb-t, és ne utazzunk el, mert veszélyes. Cristiano általában ragaszkodik hozzá, hogy élőben lássuk egy-egy meccsét, de most más a helyzet" - mondta a sztár nővére, Elma Aveiro.



Egy másik portugál, Simao is ugyanígy tesz, és nem engedi feleségét az afrikai országba, mert kockázatosnak tartja az utazást. A válogatottakat ugyan megfelelően védik, de a hozzátartozók biztonságáért valóban nem felel senki. Uli Hoeneß, a Bayern München elnöke sem rejtette véka alá a véleményét, amikor közölte, hogy meg van róla győződve, hogy Sepp Blatter a lelke mélyén tudja, mekkora hibát követett el, amikor Dél-Afrikának ítélték oda a rendezés jogát. A német szakember szintén tévén keresztül nézi a vb-t, mert nem hajlandó elutazni a helyszínre.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Te is szólj hozzá!