2010. június 6., vasárnap

Ibrahimovic Miamiban sütteti a hasát és a tetkóit



Fürdőgatyás képek készültek Ibrahimovicról, amiken jól látszik a kidolgozott felsőteste és a számos tetoválása. A svédek sztárja Miamiban nyaral, és ugyanabban a szállodában lakik, mint Carlo Ancelotti, akivel akár egy Chelsea-szerződésről is beszélhettek.


Zlatan Ibrahimovicot sokan szeretik, és sokan utálják, de azt mindenki elismeri, hogy a pályán parádés dolgokra képes, a hölgyek pedig odavannak érte. A svédek sztárja nem jutott ki a világbajnokságra, így a családjával Miamiba utazott egy kis kikapcsolódásra. A lesifotósok persze azonnal megtalálták a daliás futballistát, és lefotózták, ahogy félmeztelenül napozik, miközben a művészi tetoválásai is jól látszanak.




Ibrahimovic egyébként a hírek szerint az ugyanabban a hotelben megszálló Carlo Ancelottival is találkozott, és azonnal megindultak a találgatások, hogy egy esetleges londoni átigazolásról diskurálhattak. Ibrahimovicon szívesen túladna a Barcelona, és bár a Chelsea tele van jobbnál jobb csatárokkal, egy jó támadóra nyilván szüksége lenne az olasz mesternek. A kiváló játékosnak most lesz ideje átgondolni a dolgot, hiszen a vb-t csak tévén nézi, így lesz elég ideje a jövőjén töprengeni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Te is szólj hozzá!