2010. május 4., kedd

A londoni éttermek miatt menne a Barcához Arshavin

Változott a helyzet. Eddig Andrej Arsavin tett meg mindent azért, hogy – mint mondta – örökké Angliában futballozhasson, most már viszont a korábban finnyás felesége, Julija venné fel az angol állampolgárságot.





Amikor Andrej Arsavin orosz futballista az Arsenalhoz szerződött, nehéz heteket élt át. Miközben igyekezett helyet szorítani magának az Ágyúsok együttesében, a felesége, Julija sértő megjegyzéseket tett Londonra.

– Nem szeretek itt élni, piszkos város, az ember nem tud nyugodtan közlekedni a sok szeméttől – tett kemény megjegyzéseket Julija.
Most fordult a kocka. Arsavin nejének egyre jobban tetszik az angol főváros, mondta is, ha megteheti, felveszi az angol állampolgárságot, s tőle aztán Arsavin oda szerződik, ahová akar... Márpedig a középpályás iránt – állítólag – az FC Barcelona érdeklődik.
– Néha az agyamra megy London, mert ha éppen azt tervezem, hogy elmennék a nejemmel és a fiammal, Artyommal egy étterembe, kizárt, hogy szabad asztalt találjunk, ha pedig éppen lenne, akkor közlik, hogy a közelben tilos parkolni a kocsinkkal - panaszkodott a játékos.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Te is szólj hozzá!