2010. május 5., szerda

Elege lett a pletykákból Gerrard feleségének


           
Alex Gerrard, a Liverpool csapatkapitányának felesége besokallt a házassága körüli pletykáktól. Elmondta, együtt maradnak, és sosem voltak ilyen boldogok korábban.

Steven Gerrard és felesége, Alex nyolc éve járnak, két lányt nevelnek együtt, azonban az utóbbi hetekben egyre több találgatás merült fel velük kapcsolatban a brit bulvársajtóban. A pletykákból Alexnek lett előbb elege és kiosztotta az újságokat.





„A múlt héten az egyik újság azt írta, hogy én és Steven fancsali képpel sétálgattunk az utcán, és ehhez az információjukhoz még képet is mellékelt. Megnéztem a képet, hát mit mondjak, egyáltalán nem tűntünk boldogtalannak rajta. Elegem van abból, hogy az újságírók bármilyen hülyeséget hajlandóak leírni, csak azért mert úgy tartja kedvük. Jól vagyunk, és csak remélni tudom, hogy ezzel nem szomorítunk el másokat” – nyilatkozta Mrs. Gerrard. A focista egyébként néhány hónapja nyitotta meg új éttermét Liverpoolban, éppen onnan távoztak azokon a képeken, amelyeken állítólag rosszkedvűen sétálgattak.
 
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Te is szólj hozzá!