2010. április 28., szerda

A Beckham fiúk az NFL sztár Tom Bradyvel találkoztak

 
A Beckham fiúk kipróbálták magukat amerikai futballistaként. A papa elvitte a srácokat az egyik stadionba, ahol Tom Brady segítségével a fiúk gyakorolták a sportág fortélyait. 
David Beckham jelenleg sérüléssel bajlódik, így végre van ideje a gyereknevelésre is. Az angol labdarúgó egy nap fogta a három fiát, és ellátogatott a Pasadenában található Rose Bowl stadiumba, ahol találkoztak a New England Patriots híres irányítójával, Tom Bradyvel is. 

Beckhamék Tom Bradyvel (aki egyébként a szupermodell Gisele Bündchen férje)



Ha már ott voltak, akkor a srácok ki is próbálták a sportág rejtelmeit a híres quaterback útmutatásai alapján, és elképzelhető, hogy ezen a területen tesznek szert hírnévre. Persze a gyakorlás nem volt fenékig tejfel, Cruz száját például eltalálta a labda, és a papa alig tudta megvigasztalni.



 Azt egyelőre nem tudni, hogy melyik csemete volt a legtehetségesebb, de ahogy a szülők korábban elmondták, nem akarnak semmit ráerőltetni a fiúkra, mindenbe belekóstolhatnak, és amihez kedvük van, azzal foglalkozhatnak. Mindenesetre, ha Tom Brady karolja fel Romeót, Cruzt vagy Brooklynt, akkor a gyors előmenetel garantált, hiszen ki más is lehetne jobb mester, mint a háromszoros Super Bowl-győztes játékos.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Te is szólj hozzá!