2010. november 19., péntek

Cristiano Ronaldo megint új frizurával hódít



Ismét van miről írni Cristiano Ronaldóval kapcsolatban. A portugál válogatott labdarúgó ezúttal nem a pályán újított, hanem legújabb frizurájával, ami David Beckham egykori hajviseletét idézi.




Cristiano Ronaldo akkora sztár, hogy életének minden egyes új momentuma ott virít a szalagcímeken. Arról, hogy a Nike nemrég személyre szabott szafari mintás cipőt tervezett neki, szinte a világ minden újsága beszámolt, most pedig az új frizurája jelent beszédtémát. A portugál sztár a válogatott edzőtáborban jelent meg az úgynevezett mohawk stílusú hajjal, amely természetesen a legújabb divatot követi. Az oldalt felnyírt, a fej tetején meghagyott frizurához természetesen ismét jó adag zselé szükséges, de őt ismerve, ezzel is elbíbelődik a tükör előtt. 
Korábban David Beckham hajváltozatait kísérte akkora figyelem, mint most Ronaldóét, ebből is látszik, hogy méltó utóda a futballpályán és a bulvárvilágban egyaránt. A spanyol Marca című lap természetesen azonnal összeállítást közölt a játékos legutóbbi hajkölteményeiről, napjaink futballsztárjainak tehát illik ebben is újítaniuk, különben a média nem foglalkozik vele eleget.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Te is szólj hozzá!