2010. november 12., péntek

Beckham fia mellrákszűrésre hívja fel a figyelmet




"Szeretem a melleket" feliratú karkötővel fotózták le Romeo Beckhamet, ami elég félreérthető. A nyolcéves fiú a mellrákszűrés fontosságát hangsúlyozó szervezet szalagját viselte a csuklóján.




 A mellrák nemcsak az idősebb hölgyeket, hanem a fiatalokat - akár 10 éves kislányokat - is veszélyeztet, így komolyan kell venni a szűréseket. Erre hívja fel a figyelmet az egyik amerikai szervezet, amely rózsaszín karkötőket hozott forgalomba "I love Boobies- Szeretem a melleket" felirattal.A Los Angeles Galaxy-Seattle Sounders futballmeccsen David Beckham fiát, Romeót fotózták le egy ilyen karkötővel, ami meglehetősen furcsa volt a kisfiún. 




Azt nem tudni, hogy a gyerek valóban ilyen komolyan veszi-e a fiatalokra is veszélyes betegség elleni harcot, vagy csak az édesanyjától vette kölcsön a szalagot, mindenesetre nagy feltűnést keltett. A szakemberek szerint a korai mellrákszűrés életeket menthet, és erre már fiatal korban figyelmeztetni kell a lányokat. A nyolcéves Romeo mindenesetre elkezdte a kampányolást. 


Forrás: bulvársport

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Te is szólj hozzá!