2010. július 16., péntek

Titkolják, miért vitték kórházba Ronaldo fiát

Forrás: Bors

Egyelőre semmiféle információ nem szivárgott ki arról, hogy mi baja van Cristiano Ronaldo kisfiának. Mindenesetre egy magánkórházba szállították, ahol két órán át kezelték.

Jókora riadalom támadt abban a portugáliai Vilamourában található nyaralóban, amelyikben Cristiano Ronaldo édesanyja és leánytestvérei műgonddal őrzik a portugál csillag június 17- én, az Egyesült Államokban, mindmáig ismeretlen anyától született kisfiát, akit szintén Cristianónak neveztek el.


Ronaldo a testvérére, Katiára (középen) bízta a kis Cristianót, akinek szerencsére csak rövid időt kellett a klinikán töltenie


A két és fél millió font (837 millió forint) értékű bérelt luxusüdülőből egy Audi Q7-es kocsival az Algarvében lévő magánklinikára szállították a csöppséget, ahol orvosok vették kezelésbe. Az egészségügyi probléma természetéről semmiféle felvilágosítással nem szolgáltak. Két óra múlva Ronaldo egyik leánytestvére, Katia egy fonott kosárban hazaszállította az apróságot. Azért, hogy a kíváncsiskodók ne okozzanak galibát, az Audit egy testőrökkel telezsúfolt BMW kísérte.

Lapértesülések szerint a reggeli órákban a futballista még a villában tartózkodott, ám el kellett utaznia Észak-Portugáliába, ahol a menedzsere édesanyját temették. Az angol bulvársajtó amúgy lázasan számolgat, s úgy kalkulál, hogy a kis Cristiano, ha egyszer felnő, 150 millió font (50 milliárd forint) vagyont örököl világhírű édesapjától, aki nemrég érkezett vissza Európába. A klasszis a vb után az Egyesült Államokban kapcsolódott ki orosz szeretője, Irina Seik társaságában. Megfordultak New Yorkban, ahol az N’Sync popzenekar homoszexuális sztárjával, Lance Bass-szal vacsoráztak együtt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Te is szólj hozzá!