2011. február 4., péntek

Hirtelen elvált negyedik feleségétől Lothar Matthäus

A negyedik házasságán is túl van Lothar Matthäus. A kiváló labdarúgó szerdán este vált el váratlanul feleségétől, Lilianától, akivel két évig voltak házastársak.



Amikor Lothar Matthäus 2009 januárjában Las Vegasban elvette feleségül Lilianát, mindenki abban bízott, hogy a negyedik házassága már jól fog sikerülni a világbajnok labdarúgónak. A sors másképp alakította a dolgot, és számos konfliktus és kibékülés után szerdán este hivatalosan is kimondták a válást Ausztriában. A pár együtt jelent meg a bíróságon, majd a procedúra végén minden jót kívántak egymásnak a jövőre nézve. A válást közös megegyezéssel mondta ki a 49 éves sportoló és a 23 éves modell, így már biztosan külön válnak az útjaik.
 Először egy évvel a házasságkötés után vesztek össze, és külön is mentek, de tavaly márciusban kibékültek egymással. Aztán júliusban jött a hidegzuhany, hiszen Lilianát leleplező fotók buktatták le, amint egy férfival enyelgett egy jachton. Később Lothar is flörtölt egy diáklánnyal, de amikor a zürichi Aranylabda-díjátadón közösen jelentek meg a nyilvánosság előtt, mindenki azt hitte, hogy megint boldogan élnek. Ehhez képest mindenkit váratlanul ért az, hogy a házaspár hirtelen elvált. "Ezt már nem lehet megváltoztatni. Még egyszer megpróbáltuk, de nem ment tovább" - mondta szomorúan a lány a német Bildnek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Te is szólj hozzá!