2011. január 19., szerda

Casillas a szomszédja lehet C. Ronaldónak

Iker Casillas közös házat akar venni a barátnőjével Madrid elitnegyedében. A Real kapusa állítólag C. Ronaldo szomszédja lehet, akivel állítólag a pletykák szerint ki nem állhatja egymást.





A Real Madrid két sztárja nincs túl jó viszonyban egymással, már persze ha hinni lehet a pletykáknak. Iker Casillas és C. Ronaldo azért nem beszél egymással, mert a kapus sportriporter barátnője kritizálta a portugál sztárt a televízióban, a férfi szerint viszont ez a munkája Sara Carbonerónak. A rossz viszony állítólag, azóta is tart, éppen ezért érdekes lehet, ha a jövőben egymás szomszédja lesz a két csapattárs. A spanyol lapok arról cikkeznek, hogy Casillas hamarosan összeköltözik a kedvesével, és már ki is nézték maguknak a házat Madrid elit negyedében.
A La Finca névre keresztelt városrészben rengeteg sztár él, például Alejandro Sanz, Carlos Sainz, Jose Mourinho vagy C. Ronaldo, vagyis könnyen lehet, hogy sokat találkoznak egymással a labdarúgók, ha a kapus megveszi a villáját. Az új otthon nem lesz olyan szerény, hiszen itt minden épület 1500 négyzetméteresnél nagyobb telken fekszik, az értékük pedig meghaladja a tízmillió eurót. A hírességek egyébként is tökéletes nyugalomban élhetnek, hiszen a megerősített biztonsági intézkedéseknek és a 24 órás őrjáratnak köszönhetően nem zavarja semmi a békés életüket.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Te is szólj hozzá!