2010. december 14., kedd

Szexi bombázó lett a világ legrosszabbul öltözött focistafeleségéből





Néhány évvel ezelőtt az angol sajtó erősen kritizálta sajátos öltözködési stílusa miatt, ma viszont már alighanem a fejüket verhetik a falba a derék albioni tollforgatók, Julija Voronyin ugyanis ezekben a napokban a floridai beachek egyik szupersztárja, valósággal falja a férfitekinteteket...



Igazi bulihangulat uralkodik mostanában (is) Miami strandjain, gazdag turisták ezrei süttetik a hasukat nap mint nap, táncolnak a bulis zenékre a forró napon és kortyolgatják a finomabbnál finomabb koktélokat. Így tesz a Dinamo Moszkva néhány sztárfutballistája és azok hozzátartozói is, hiszen az orosz bajnokság már véget ért. Az első számú kedvenc a beachen nem más, mint Julija Voronyin, a korábban a Liverpoolt erősítő Andrij Voronyin felesége, akit izgató, leopárdmintás bikiniben kapott le egy élelmes fotós. 
 
 

 
A gyönyörű hölgyet korábban az angol sajtó a legrosszabbul öltözött WAG-nek titulálta, ehhez képest most semmi kivetnivaló nincs a megjelenésében. „Igen, a brit újságírók kritizáltak engem, ami egyszerűen nevetséges volt. Pont ők, akik számára a feketén és a szürkén kívül semmilyen más szín nem létezik? Rémesen konzervatív egy népség...” - puffogott a szépséges Julija.
 
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Te is szólj hozzá!