2010. augusztus 29., vasárnap

Ribéry féltékeny Gourcuffra?


A  francia válogatott egykori orvosa, Placet doktor néhány részleteket árult el a 98-as világbajnok csapat "vérügyeiről"  nemrégiben. Most újabb részletek szivárogtak ki a könyvből, többek között a Ribéry-Gourcuff ellentétről is.


A Ribéry házaspár és Yoann Gourcuff



Placet szerint a kettejük közötti viharos kapcsolat első számú oka nem más, mint a Wahiba Ribéry, a Bayern játékosának a felesége és Gourcuff közötti kisebb veszekedés, amellyel a Zahia-ügy miatt bosszulta meg magát a férjén Wahiba.


Zahia, Ribéry prostija


"A válogatott tunéziai felkészülése alatt szinte pattanásig feszült a helyzet. Egyesíti beszélgetésen szóba kerültek a különböző korábbi kalandok, és ebből veszekedések, viták is kialakultak az érintett játékosok között. Wahiba is elmondta a véleményét, és közben le sem vette a szemét Gourcuffról, aki egyedül, barátnője nélkül utazott el Tunéziába, ellentétben a többi játékossal. Nyilvánvaló volt, hogy Wahiba csak provokálni akarja a férjét, hogy így álljon bosszút Zahiáért, és a jelek szerint el is érte a célját, mert Ribéry bedőlt, és attól kezdve haragudott Yoannra..." - írja könyvében Placet.


Forrás: nb1

1 megjegyzés:

Te is szólj hozzá!