2010. augusztus 28., szombat

Megkopasztja az exbarátnő a Schalke sztárját

Forrás: bulvarsport

Havonta ötvenezer eurót követel Jefferson Farfantól az egykori barátnő. A pár két évig volt együtt, és ez Peruban egyenértékű egy házassággal, vagyis a nőnek jogosan tart igényt a Schalke csatárának fizetésére.



Alaposan főhet a feje Jefferson Farfannak, akinek komolyan a zsebébe kell nyúlnia az egykori barátnője miatt. A perui labdarúgó két év után szakított Melissa Kluggal, méghozzá azután, hogy a lány élő adásban küldte el őt hűvösen. "Szerettem Jeffet, történt valami, ami megölte a szenvedélyt. Ő tudja, hogy mindennek vége. Pénzt akarok a fiam számára, mert az eddigi életszínvonalat kell számára biztosítanom" - mondta akkor a nő. Most kiderült, hogy ezt havonta 50 ezer euróból, vagyis 13,5 millió forintból akarja megoldani, legalábbis ennyit követel a játékostól.
Farfan kétmilliót keres évente, a nő ennek a húsz százalékára tart igényt a kétéves Jefferson Adriano, és tíz százalékára saját maga számára, ezen kívül a kisgyerek teljes felügyeleti jogát, a limai luxusvillát és a reklámszerződések bevételeinek egy részét is magának akarja. Igaz ugyan, hogy a pár tagjai nem házasodtak össze, de Farfan szerencsétlenségére Peruban a két év együttélés a házassággal egyenértékű. Melissa tehát biztosra ment, de a labdarúgó csak magát okolhatja, a nőnek ugyanis négy gyereke van négy apától, vagyis a múltja egyáltalán nem feddhetetlen. A Schalke sztárja nem akart nyilatkozni az ügyben, és az újságírókat az ügyvédeihez irányította.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Te is szólj hozzá!