2010. január 24., vasárnap

John Terry és Toni Poole esküvője







John Terry, a Chelsea FC, valamint az angol válogatott hátvédje, csapatkapitánya 2007. júniusában vette el gyerekkori kedvesét Toni Poole-t egy évvel ikergyermekeik, Georgie John és Summer Rose születése után.
A John és Toni ekkor már kilenc éve alkottak egy párt.
A gyönyörű Blenheim Palce-ban megtartott esküvőre több sztárfocista is meg volt hívva. Többek közt Michael Owen, Wayne Rooney, Ashley Cole,Frank Lampard, Joe Cole és Jamie Redknapp.



A gyönyörű helyszín


Toni egy aranyszínű Steven Hakes által kreált mennyasszonyi ruhát viselt Jimmy Choo cipővel. A meghívott focista feleségek is kitettek magukért: Cheryl Cole (Ashley Cole felesége) Chloe kreációt, Coleen McLoughlin (Wayne Rooney felesége) Pucci ruhát, Carly Zucker (Joe Cole felesége) pedig Lavin és Ralph Lauren outfitet választott az alkalomra.



A ceremónia





Az ifjú pár és barátaik: Ashley Cole és Cheryl Cole, valamint Coleen McLoughin és Wayne Rooney



Joe Cole-lal és párjával Carly Zuckerrel



Frank Lamparddal és a Redknapp házaspárral




A násznépet az esküvő utáni partin Lionel Richie szórakoztatta.

Az eseményt azonban egy kis rendbontás is megzavarta, az egykori Chelsea focista, Jody Morris és az egyik vendég szóváltásba keveredett, s a két alkoholgőzös ember hatalmas ütésekkel egymást kezdte csépelni. Az ifjú férj avatkozott közbe, s választotta szét a verekedőket.


A parti helyszíne




Az első tánc



Az ifjú pár és az esküvői tortájuk


Forrás: http://scarlet-way.blogspot.com/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Te is szólj hozzá!