2010. július 13., kedd

Első kép Ronaldo kisfiáról!

Először mutatkozott a világ előtt Cristiano Ronaldo Junior, akit apja még mindig nem látott. A négyhetes csöppséget a portugál világsztár családja vitte magával Algarvéból Lisszabonba.


Első kép a kisfiúról


Megvillantotta magát Cristiano Ronaldo négyhetes kisfia, Cristiano Ronaldo. A kisfiúról készült, világot bejáró első lesifotón nem sok látszik a gyerekből, mert egy plüssállattal takarta el az arcát. Az mindenesetre egyértelműen kivehető, hogy a Ronaldo közösségi oldalán közölt információ szerint június 17-én – bár a fotó alapján idősebbnek tűnő –, Amerikában született lurkónak apja sötét bőrétől és hajától eltérően fehér bőre és szőke haja van. Hogy a vonásai mennyire ütöttek apjáéra, egyelőre titok fedi, mint ahogy azt is, hogy ki hozta a világra. Az eddigi feltételezések szerint Cristiano Juniort egy amerikai béranya potom 10 millió fontért (3,3 milliárd forint) hordta ki, aki megkérte a focistát, személyét ne hozza nyilvánosságra.
A kisfiút a tengerparti Algarvéból Ronaldo édesanyja, Dolores Aveiro és annak élettársa, José Andrade vonattal vitte magával Lisszabonba a családi rezidenciára, míg a támadó éppen elkerülte őket.




A világklasszis New York-i nyaralásából hazatérve éppen a portugál fővárosból autózott tűzpiros Ferrarijával Algarvéba, hogy tovább folytassa nyaralását, de fiának már csak a hűlt helyét találta. Ronaldo egyáltalán nem lehet büszke apai teljesítményére, hiszen elfoglaltságai miatt eddig maximum fényképeken láthatta a saját magáról elnevezett újszülöttet.


Forrás: bors, Dailymail

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Te is szólj hozzá!