2010. június 7., hétfő

Íme Ashley Cole új, táncosnő barátnője

 

 

Nem sokáig szomorkodott Ashley Cole, miután felesége beadta a válópert. A Cherylt többször is megcsaló labdarúgónak máris új barátnője van, és a vb-re való elutazás éjszakáján is vele volt.

 


Néhány nappal azután, hogy Cheryl Cole kijelentette, hogy válni akar, a csalfa férj máris új barátnőt talált magának. A Chelsea válogatott játékosa, Ashley Cole egy táncosnővel jött össze, aki ráadásul kiköpött mása a feleségének. Sarah Purnellnek ugyanolyan sötét haja és barna szeme van, mint az énekesnőnek, vagyis Ashleynek a jelek szerint ez az ideálja, vagy éppen így akarja bosszantani a nejét. 


 A szomszédok szerint az utóbbi időben többször is megjelent a táncosnő az angol válogatott labdarúgónál, és a vb-re való elutazás napján is együtt töltötték az éjszakát.
A lány állítólag hajnali 2-kor hagyta el a házat, és meghitt csókok után szerelmesen búcsúztak el egymástól. A barátok elmesélték, hogy Cole először márciusban találkozott Sarah-val, aki kezdetben elutasította a közeledését, de végül beadta a derekát és azóta együtt vannak. A lány egy rossz szót sem mond Ashleyre, és megvédi őt, ha a félrelépése miatt támadják, vagyis teljesen belehabarodott a sportolóba. Az angol labdarúgó tehát Sarah-tól ment a repülőtérre, és valószínűleg hozzá is megy haza Dél-Afrikából.
 Az angol válogatott  a reptéren

Cheryl tegnap Párizsban, a Bercy Concert Hallban volt

 

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Te is szólj hozzá!