2010. november 23., kedd

Sportosan él, de azért szívesen borozgat is Victoria Beckham

 
 
A lehetőségekhez képest megpróbál minél sportosabban élni Victoria Beckham. A Spice Girl korábbi sztárja minden reggel nyolc kilométert fut, de azért nem mániákus, elmondása szerint ha kedve tartja, megiszik pár pohár bort is.
 
 
 
 
 
Victoria Beckham a sportos életmód híve. A 35 éves divattervező, korábbi popsztár egy interjúban elárulta, hogy minden reggel, amikor a gyerekek már az iskolában vannak, elmegy egy közeli parkba futni, és háromnegyed órát ezzel az aktivitással tölt el, nagyjából nyolc kilométert megtéve alkalmanként. Az ex-Spice Girl azért hozzátette, hogy bár szeretne minél tökéletesebben kinézni, azért nem veti el a sulykot, így szó sincs mondjuk mániákus fogyási vágyról.  
"Ha úgy tartja kedvem, simán legurítok néhány pohár bort, miért ne tehetném meg?" - tette fel a költői kérdést Beckham, aki férjével, a Los Angeles Galaxy futballcsapatát erősítő Daviddel nem tervezi azt sem, hogy plasztikai műtétnek veti alá magát a közeljövőben. "Most azt mondom, soha nem fekszem kés alá, de persze ki tudja, hogy gondolkodom erről tíz év múlva. Nem ítélem el ezeket a beavatkozásokat, ha valaki ettől jobban érzi magát, ne habozzon" - mondta Victoria Beckham. 
 
 
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Te is szólj hozzá!