2010. november 9., kedd

Macskának öltözött prostikkal orgiáztak és kokóztak a Newcastle játékosai

Kevin Nolan, a Newcastle United játékosának privát mozitermében, barátainak társaságában három prostituálttal múlatta az időt, s eközben kokaint szívott. A rendőrség vizsgálja az ügyet.
 
 
 
 
Tessék, itt az újabb angol focistabotrány. A The Sun írása szerint ezúttal a Newcastle United játékosai, Kevin Nolan és Andy Carroll kerültek bajba. Az eset meglehetősen csavaros… Carroll a bíróság korábbi döntése értelmében januárig nem térhet vissza a saját lakásába, mert a közelmúltban véresre verte exbarátnőjét. Carroll ezért kénytelenkelletlen legjobb barátjához, Nolanhez költözött, ahol aztán a házban valóságos szexorgia részese volt. A két labdarúgó és egy ismerősük beszerzett három örömlányt, akik fekete macskának(!) öltözve elégítették ki szexuális vágyaikat, majd a Nolan-ház mozitermében kokaint fogyasztottak. 
Mindeközben kiderült, a kétgyermekes Nolan – akinek felesége, Hayley a szüleinél tartózkodott a drog- és szexorgia hajnalán – korábban kapcsolatban állt azzal a kéjnő Jenny Thompsonnal, aki nemrég csaknem szétrobbantotta Wayne Rooney házasságát. A kokainélvezet persze nem látszott a válogatottnál is számításba vett Carroll vasárnapi teljesítményén, idegenben ő fejelte az Arsenal elleni győztes gólt.
 
 
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Te is szólj hozzá!