2010. november 9., kedd

Beckhamék szerdánként randiznak

 
Tizenegy év házasság után is forró az ágy a világklasszis labdarúgó és az egykori Spice Girl házában. Beckhamék titka: minden szerdán randevúznak, s a vacsi után egymásnak esnek.
 
 
Victoria a Hello magazinban mesélt házasságukról


Az utóbbi időben számos hír röppent fel a Beckham család háza tájáról, melyekben az állt, hogy a sztárpár szerelmi élete már korántsem olyan felhőtlen, mint korábban volt. Victoria most először volt hajlandó nyilatkozni azóta, hogy szeptemberben egy Irma Nici nevű luxusprostituált azzal vádolta meg Davidet, hogy hét alkalommal vette igénybe a szolgáltatásait. Ráadásul a hivatásos lány még azzal is megspékelte bejelentését, hogy az egyik alkalommal egy másik konzumhölgy is beszállt a buliba. 
– A házasságunk az emberek szeme előtt zajlik, így hát természetes, hogy mindenki rajtunk csámcsog. Már évekkel ezelőtt beletörődtünk ebbe. Inkább azzal foglalkozunk, hogy boldog család maradhassunk. Igazi társak vagyunk, és szerencsére minden dolog stimmel közöttünk – mondta el Beckhamné. David egyébként azonnal reagált az őt rágalmazó hivatásos lány bejelentésére, és visszakézből beperelte a callgirllel készült interjút leközlő pletykalapot. A rosszmájú hiedelmek eloszlatására pedig jól működő házasságuk receptjét is elárulta.
– Minden szerdán randevúnapot tartunk. Elmegyünk kettesben vacsorázni, s utána kiéljük minden szenvedélyünket... – jelentette ki hetykén az aranylábú David, aki úgy látszik, hogy az ágyban is jól cselez.



Forrás: Bors
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Te is szólj hozzá!