2010. november 22., hétfő

Áll a bál a Milannál az éjszakázó Ronaldinho miatt



Már megint baj van Ronaldinhóval. Egy kamera rögzítette, amikor a brazil sztár éjjel fél háromkor hagyja el az egyik milánói lokált a barátaival. Így egyre kevesebb az esély, hogy visszakerüljön a Milanba.






Úgy látszik, Ronaldinho képtelen megjavulni. A brazil játékost februárban már megbüntették 50 ezer euróra, mert engedély nélkül ment el három nap szabadságra, most pedig megint bajba keveredett. Egy szurkoló ugyanis lefilmezte az AC Milan labdarúgóját, amint éppen elhagyja a barátaival az egyik milánói lokált, és mindez éjjel fél háromkor történt. A klub edzője, Massimiliano Allegri diplomatikusan reagált a dologra. "Ez a késői időpont nem fér bele egy profi sportoló életvitelébe. Persze egy-egy idegenbeli meccs után elképzelhető, hogy ilyen későn ér véget vacsora".
Az nem derült ki, hogy a felvétel pontosan mikor készült, de az tény, hogy szerdán Katarban szerepelt Ronaldinho a brazil válogatottban az argentinok elleni barátságos meccsen. Ezt követően tehát elképzelhető, hogy valóban későn evett a sztár, bár a vezetők dühös reakcióit látva ez nehezen elképzelhető. Az olasz média szinte tüntetően keveset foglalkozik a futballista újabb botrányával, hiszen az elmúlt három meccsen kispados volt, és az első hét fordulóban egyetlen gólt sem rúgott. Sokan már kész tényként kezelik, hogy a brazil zseni követi David Beckhamet Amerikába.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Te is szólj hozzá!